MVK Zvolen : VK Bystrina Nitra 3:1 , 3:2

1.liga muži 2015 2016 6dvojkolo MVK VKP Bratislava 2V druhom kole 1. Ligy mužov narazili naši na rezervu Nitry. Zápasy boli vyrovnané ale koncovky lepšie zvládli naši chlapci. Podarilo sa im zvíťaziť v obidvoch zápasoch. Hrajúci tréner Martin Vaško: „Prvé domáce zápasy neboli vôbec ľahké. V prvom zápase sme sa potrápili hlavne v prvom sete, Nitra bola veľmi dobrá na prihrávke podania z čoho pramenil ich pestrý útok a následne naša zlá obrana a set sme prehrali. Ďalšie sety boli v našej réžii, súpera sa nám podarilo odtlačiť od siete a dokázali sme bodovať aj pri vlastnom podaní, čo bolo rozhodujúce. Druhý zápas mal podobný priebeh ako prvý set, Nitra nastúpila v pozmenenej zostave, bola výborná na prihrávke a my sme sa trápili v obrane. Dôležité bolo, že sme sa v štvrtom a piatom sete dokázali zomknúť a bojovným výkonom sme získali zápas v náš prospech. Nerobím to často, ale chcel by som vyzdvihnúť výkon Puškára na poste libera a Vrtielka s Kamenským zahrali výborne v útoku. Víťazstvo v druhom zápase sme však vybojovali dobrým kolektívnym výkonom. „

V najbližšom kole sa muži predstavia v Novom Meste nad Váhom, Juniorov môžete prísť povzbudiť 9.10.2016 o 11:00 na IX. ZŠ Námestie mládeže proti Svidníku.

MVK Zvolen : Nitra 3 : 1 (-27, 22, 18, 14) zostava: Kučera, Vrtielka, Orolín J., Kováčik, Vaško, Kamenský , libero: Puškár (Bujalko, Grofik, Majer)

MVK Zvolen : Nitra 3 : 2 (22, -19, -17, 23, 12) zostava: Bambura, Vrtielka, Majer, Kováčik, Vaško, Kamenský , libero: Puškár (Bujalko, Kučera, Grofik)